Homestaging kan bli din bästa affär

bäddsoffaDet allra bästa med vårt arbete är förstås alla nöjda kunder vi har. När kunder hör av sig och berättar hur mycket de har fått ut av vår hjälp känner vi oss väldigt stolta och glada, och här tänkte vi dela med oss av en liten solskenshistoria. Den handlar om en kund som skulle sälja sitt hus och som hade haft ett flertal visningar utan att någon visat seriöst intresse. Huset hade legat ute i ett halvår och det började bli ont om tid. Ägaren hade redan flyttat för länge sedan och huset stod nu tomt. För att försöka förbättra sina chanser bestämde sig ägaren för att kontakta oss innan nästa visning.

Eftersom det var tomt i huset var vi tvungna att göra en omfattande homestaging där vi byggde upp ett hem från grunden. Allt från stora möbler till små prydnadsföremål skulle in i huset så att det såg levande ut – som ett hem fast ändå inte för personligt, precis så som det ska vara när man homestagar. Vi använde oss nästan uteslutande av möbler och inredning från Trademax (ett väldigt bra ställe när man söker snygga möbler) och använde oss bland annat av deras Porto bäddsoffor som är väldigt snygga men ändå neutrala och ger ett fräscht intryck. En sista piff med färska snittblommor och värmeljus på borden satte pricken över i och sedan var det dags för fotografering och en ny annons.

Den här gången var intresset stort redan från början, och när det var dags för visning var det fler som hade anmält sig än som hade tittat på huset sammanlagt innan vi kom in i bilden. Buden började strömma in och redan några dagar senare var affären i hamn – med ett pris en bra bit över det begärda!

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *