Kontakta oss

Behöver du hjälp med inredning? Varmt välkommen att kontakta oss!

Vi kan inredning!

Gislövsdals Inredningskonsulter hjälper dig med homestyling och homestaging i Skåne. Vi finns med så lite eller mycket som du vill och kan vara allt från ett bollplank där du kan lufta dina tankar och idéer samtidigt som du får tips och råd från oss, till den som sköter hela inredningen från planering och inköp till utförande. Du bestämmer!

Vid en homestaging kan vi antingen arbeta med befintliga möbler eller låna ut våra egna möbler. Allt sker på dina villkor, men vi kommer givetvis att med vår kunskap och erfarenhet rekommendera vad vi tror fungerar bäst. En lyckad homestaging kan höja bostadens pris, men det finns förstås inga garantier. En vanlig bedömning är en höjning på cirka 10 %. Du kan läsa mer om hur en homestaging fungerar under fliken Homestyling & homestaging.

Vi vänder oss både till privatpersoner och företag och har många nöjda referenser när det gäller att skapa smarta och attraktiva arbetsplatser. Vi kan finnas med som stöd och hjälp i planeringen eller ta oss an hela uppdraget med planering och inredning. För större uppdrag erbjuder vi alltid ett fast pris för våra tjänster!

E-post: info@gislovsdals-ik.se