Köp en inspirationstimme!

Vi strävar alltid efter att utveckla våra tjänster, och nu erbjuder vi även en inspirationstimme! Det är en timme fylld med massor av inredningsinspiration, men till skillnad från vårt vanliga arbetssätt är det här en tjänst som vänder sig till grupper. På inspirationstimmen arbetar vi inte med en specifik inredning utan pratar istället allmänt om inredning, trender och annat som rör ämnet. Det är med andra ord som en föreläsning med inspiration!

Inspirationstimmen kan bokas både av privatpersoner och företag. Ni måste vara minst 8 st och kostnaden är 350 kr/person (kontakta oss för prisinformation gällande grupper över 50 personer), men eftersom det här är en ny tjänst vill vi förstås utvärdera den ordentligt, och därför erbjuder vi en prova på-rabatt för de 10 första grupperna som bokar en inspirationstimme och sänker priset till 300 kronor per person!

När ni bokar en inspirationstimme kommer en av våra inredare till ert hem/arbetsplats eller annan lokal som ni tillhandahåller och pratar inredning i en timme. Inredaren har med sig material med bilder och annan inspiration (kan visas med projektor om sådan finns), och det finns självklart möjlighet att ställa egna frågor och diskutera sådant som man är nyfiken på. Vi lämnar även kvar material för er att titta på efteråt.

Varför inte boka in en inspirationstimme på tjejkvällen, släktträffen, möhippan eller som en lite annorlunda aktivitet för dina anställda! Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer, och kom ihåg att de första 10 grupperna som bokar får rabatt, så vänta inte för länge!

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *