Om oss

omossGislövsdals Inredningskonsulter arbetar med homestyling och homestaging i hela Skåne med bas i Gislövsdal. Vi har funnits sedan 2011 och vänder oss både till privatpersoner och företag som behöver hjälp med inredning. Våra inredare har utbildning och/eller minst tre års erfarenhet av yrket, och tillsammans kan vi erbjuda våra kunder en stor bredd av kunskaper.

Tjänster

Vi skräddarsyr tjänster för våra kunder så att var och en ska kunna få så mycket eller lite hjälp som önskas. För kortare träffar tar vi ut en timtaxa (plus ev. resekostnad) och för större uppdrag kommer vi överens om ett fast pris. Hos oss kan man få allt från några timmar med idéer och inspiration till helhetslösningar där vi står för allt från planering till inköp och utförande.

Exempel på våra tjänster:

• Bollplank för idéer och inspiration
• Styling av bostad inför visning (med befintliga eller lånade möbler)
• Inredning av enstaka rum eller en hel bostad
• Tips och råd för en bättre arbetsplats (ergonomi, ljussättning, o.s.v.)
• Inredning av arbetsplats

Privatpersoner

Homestyling och homestaging efterfrågas mer och mer, och vi finns till hands för att ta oss an både stora och små uppdrag. När det gäller homestaging brukar man säga att en vanlig bedömning för hur mycket värdet på en homestagad bostad höjs är 10 %, och det visar verkligen att inredningen spelar roll. Vid homestyling är det istället bostadsägarens trivsel som ökar, och det är också en viktig del. Vi trivs helt enkelt bättre i ett vackert hem!

Företag

En fin och funktionell arbetsplats är viktigt för att vi ska trivas på jobbet. Det kan handla både om det rent estetiska och att arbetsplatsen ska vara utformad på ett sätt som gör att vi får de bästa förutsättningarna att utföra vårt arbete. För att nå detta behöver man till exempel ergonomiska möbler så att kroppen inte ska ta skada, rätt ljussättning så att man inte blir trött och får huvudvärk och mycket annat som man kanske inte tänker på. Är det ett öppet kontorslandskap finns det mycket att tänka på när det gäller ljudnivån, som att använda sig av skärmar, dämpande textilier och tassar på möblerna. Vi är experter på detta och kan hjälpa till att utforma en smart och snygg arbetsplats!

Partners

Gislövsdals Inredningskonsulter samarbetar med några få noggrant utvalda företag som vi har stort förtroende för. Genom våra partners har vi möjlighet att erbjuda dig som kund förmånspriser på inredningsprodukter och tjänster. Här är några av våra partners:

  • Städkedjan Lund
  • Nova Flowers
  • Bagaren och Kocken
  • Textila Idéateljén