Ska du sälja din bostad?

Homestaging går ut på att göra bostaden mer attraktiv inför fotografering och visning. Inredning handlar om att göra bostaden personlig, men med homestaging är det tvärtom. Inför en visning vill man att bostaden ska vara så neutral som möjligt för att kunna nå ut till många. De som går på visning ska inte känna att de kliver in i någon annans hem, utan i sitt eget framtida hem.

Det första intrycket är alltid viktigt, och redan i hallen ska rätt känsla infinna sig. Man måste med andra ord tänka på allt, och därför kan det vara bra att anlita en kunnig inredare som kan förstärka fördelarna och tona ner eventuella svagheter. Det handlar inte om att dölja, men med enkla medel kan man skapa en trevligare känsla. Det kan till exempel räcka med att rikta om belysningen för att ta bort fokus från den slitna listen.

När vi arbetar med homestaging erbjuder vi olika typer av tjänster. För den som inte önskar så mycket hjälp kanske det räcker med en konsultation där vi tittar på rummen och går igenom vad kunden själv kan göra för att få bostaden mer attraktiv. I steget över det hjälper vi till att fixa bostaden men använder oss endast av det som redan finns i hemmet.

Vill man göra lite mer kan vi låna ut egen inredning så att det som inte passar in kan bytas ut. Är bostaden redan tom kan vi hyra ut en hel inredning komplett med allt. Det finns med andra ord många alternativ. Kontakta oss gärna för mer information om våra homestaging-tjänster!

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *