Tilläggstjänster vid homestaging

Ännu ett lyckat uppdrag är slutfört får vår del, och den här gången handlade det om homestaging i bostadsrätt. Ägaren hade köpt ett hus och hade redan hunnit flytta dit en del av inredningen, så det fanns med andra ord några hål att fylla. Dessutom kände både vi och ägaren att ett av rummen behövde ny färg på väggarna.

Rummet hade en knallig rosa färg, och även om det kan vara väldigt snyggt så är det bättre att använda sig av neutrala färger eftersom det tilltalar fler. Med utstickande färger kan hemmet kännas för personligt, och på en visning vill man inte känna att man knallar in i någon annans hem utan i sitt eget framtida hem.

När det gäller homestaging så arbetar vi oftast bara med den ”lösa inredningen”, men ibland får vi också i uppdrag att till exempel måla om. Detta gör vi inte själva utan lejer ut till företag som vi samarbetar med, men för att det ska bli så enkelt som möjligt för kunden erbjuder vi en helhetslösning där vi har hand om kontakten med hantverkare och allt kommer på samma faktura. Kunden får givetvis anlita egna hantverkare om det känns som ett bättre alternativ.

Städning är en annan sak som vi kan erbjuda som tilläggstjänst när vi homestagar. Att det är rent och fräscht vid fotografering och visning är A och O, och om kunden önskar tar vi in en mycket duktig städfirma som vi samarbetar med. Städning kan vara allt från grovstädning till helstädning och det kan även innehålla exempelvis fönsterputsning. Den här gången blev det städning av kök och badrum, vilket är de viktigaste rummen att hålla fräscha när det är visning.

Resultatet av vår homestaging blev att kunden sålde sin bostadsrätt till ett pris långt över det begärda! Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra tjänster!

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *