Vi hjälper till med stort och smått!

För oss på Gislövsdals Inredningskonsulter spelar det ingen roll hur stort eller litet ett uppdrag är – vi tar oss an alla kunder med samma brinnande intresse! Förra veckan hade vi en kund som ville ha hjälp att piffa till ett tråkigt sovrum. Det var egentligen inget fel på rummet, den nya och lyxiga sängen var snygg tillsammans med de lagom slitna sängborden som hade fyndats på auktion och rummet var ljust och fräscht och hade en trevlig känsla, men det saknade det där lilla extra. Vi ryckte därför ut för att hjälpa till!

Det första vår inredare kunde se var att rummet behövde en färgklick, och tillsammans med kunden bestämdes det att det var ett färgglatt tyg som behövdes. Gardintyger beställdes från Textilgallerian (en sida på nätet som har massor av olika tyger att välja bland – används flitigt av oss!) och sedan var det bara att börja pyssla. Det var nämligen inte bara gardiner som skulle göras av tyget utan även en sänggavel. Sängens sänggavel kläddes in i det nya tyget och hissgardiner syddes till fönstren. En liten ljuslykta här och en tavla där fångade upp färgerna för att knyta ihop rummet till en helhet, och nu hade rummet plötsligt fått en personlighet – det hade fått det där lilla extra som saknades.

Det enda som behövdes för att rummet skulle kännas rätt var alltså lite tyg. Inredning behöver inte vara varken krångligt eller dyrt. Ibland är enkla lösningar de bästa! Om du behöver hjälp med stort eller smått är du varmt välkommen att kontakta oss på Gislövsdals Inredningskonsulter!

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *