Vinn en inredningskonsultation!

vardagsrumVi tycker att alla ska ha rätt till en vacker inredning, och därför passar vi nu på att skänka bort en inredningskonsultation! Det enda du behöver göra är att skicka ett mail till oss på vinn@gislovsdals-ik.se och motivera varför just du vill ha en konsultation!

Under en inredningskonsultation kommer en av våra inredare hem till dig och låter dig berätta vad du är nöjd respektive mindre nöjd med i ditt hem och vad du skulle vilja göra om. Inredaren tittar på rummen och kommer med tips och idéer och vad man skulle kunna göra för att förstärka rummens fördelar och dämpa eventuella svagheter. Det kan till exempel handla om möbler, färger, detaljer eller belysning. Tillsammans diskuterar ni kring förslagen, och du får också en lista med de punkter ni har tagit upp så att du sedan i lugn och ro kan fundera kring vilka förslag du vill gå vidare med.

Du kan få ut väldigt mycket av att bara ha någon med kunskap och erfarenhet att bolla tankar och idéer med som kan komma med bra tips och förslag, men du har självklart också möjlighet att gå vidare och köpa till fler tjänster om du önskar. Vi kan skapa en hel inredning åt dig, från inköp till utförande – du bestämmer själv hur mycket du vill att vi ska finnas med och vilka delar du vill ha hjälp med.

En inredningskonsultation är en bra början på något nytt, så ta chansen och var med i vår tävling! Skicka din motivering till vinn@gislovsdals-ik.se. Lycka till!

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *